Cheltenham outreaches

Vanuit de Ichthuskerk hebben we goede banden met Ds. Pfeiffer en zijn gemeente. Een kleine gemeente in Cheltenham (Engeland).

Na een uitnodiging van de dominee ontstonden plannen om een bezoek te brengen aan onze broeders en zusters daar. Niet alleen om ze te groeten maar ook om diaconaal te ondersteunen.

Er is een commissie opgesteld en plannen zijn concreet geworden. Het plan is om 4 keer per jaar een Outreach te organiseren. Telkens met een groep van 8 jongeren en 2 begeleiders.

Voor 2017 zullen nog 3 reizen gepland worden, namelijk: zomer- herfst- en kerstvakantie.

Tijdens deze 7 of 10 daagse outreach zul je een bezoek brengen aan de gemeente van Ds. Pfeiffer. Daarnaast zul je je bezig houden met;

  • Bijbelwerk
  • Klus werkzaamheden
  • Bijbelstudies
  • Kidsclub

We verblijven met de groep in een motel in de buurt, en naast het contact met de locale bevolking en de projecten waar we aan werken, zal er ook voldoende tijd zijn om als groep activiteiten te ondernemen en de omgeving te verkennen.

De kosten voor een dergelijke reis zullen rond 300/350 euro uitkomen. (10 dagen, incl. reis, vervoer en overnachting). De mogelijkheid bestaat om acties te organiseren en zo kosten te drukken. We zijn nog aan het organiseren om kosten te besparen.

Op zondag 26 maart om 18:45 zal er een info avond worden gehouden in de Ichthushof. Meld je aan via onderstaand formulier en laat je vrijblijvend verder toelichten.

Aanmelden Cheltenham outreaches

[contact-form-7 404 "Not Found"]