Blog

Stil zijn is niet makkelijk

De veertigdagentijd is een tijd van versobering en verstilling. Stil zijn is nou niet het aller makkelijkste in ons leven. We zijn altijd wel druk met werk of druk aan piekeren. We blijven altijd maar denken, doen en nog meer denken.

Ben jij wel eens echt stil?

Wees bijvoorbeeld nou eens een minuut stil en probeer je eens te concentreren op wat je om je heen hoort. Misschien een klok? Straatgeluiden? Of de wind?

Of probeer eens naar je eigen ademhaling te luisteren en bedenk nou eens bij elke ademhaling aan iemand die je dierbaar is, als een stil gebed naar God.

 

Door: Mariska Post

Jeugdzolder

De Jeugdzolder is een zolder boven de Ichthushof. Meerdere avonden per week zijn we open. Jongeren kunnen hier terecht om elkaar te ontmoeten, samen spellen te spelen of gewoon lekker te chillen. Natuurlijk is de bar open om iets te drinken met wat lekkers te halen. Vrijdag 20:00-22:00 uur Zaterdag 20:00-23:00 uur Zondag 20:00-23:00 uur Richel 2, Urk, boven de Ichthushof

More Posts

Wil je op de hoogte blijven?

Regelmatig plaatsen we inspirerende blogs en interviews. Wil jij 1X per maand een mail ontvangen met de nieuwste updates? Laat dan hier je gegevens achter.